RSS

Бунтівник Капітолію США, який напав на поліцейського, отримав 41 місяць ув'язнення

2021-11-12 14:50:00
Бунтівник Капітолію США, який напав на поліцейського, отримав 41 місяць ув'язнення -
Власник спортзалу в Нью-Джерсі, який вдарив офіцера поліції під час нападу на Капітолій США, був засуджений у середу до більш ніж трьох років ув’язнення, що, ймовірно, є показником для десятків інших бунтівників, які вчинили насильство того дня.
 
44-річний Скотт Ферламб був першим засудженим за напад на офіцера правоохоронних органів під час заворушень на Капітолії. Його 41-місячний термін ув'язнення є найдовшим серед 32 вироків, винесених за масові заворушення.
 
Покарання Фейрламба, ймовірно, керуватиме іншими суддями, які засуджують бунтівників, які зіткнулися з поліцією у Капітолії. Окружний суддя США Ройс Ламберт сказав, що важливо, що його вирок Фейрламбу був першим за напад на офіцера, і в найближчі місяці, ймовірно, буде більше визнання провини.
 
 
Ламберт сказав, що поведінка Фейрламба вразила «серце нашої демократії». Бунтівник визнав свою провину, уникнувши суду.
 
«Якби ви предстали перед судом, я не думаю, що було б забагато присяжних, які могли б виправдати вас», – сказав суддя.
 
Ферламб, тренер з боксу і колишній боєць зі змішаних єдиноборств, вибачився і висловив каяття за поведінку, яку він назвав безвідповідальноюі незрозважливою.
 
«Я беру на себе повну відповідальність за те, що я зробив того дня», — сказав Ферламб. «Це не я. Мене виховували не таким».
 
Прокуратура міністерства юстиції рекомендувала Ферлемба засудити до тюремного ув'язнення терміном на три роки і вісім місяців, заявивши, що він був одним із перших бунтівників, які порушили Капітолій та підбурили інших до насильства.
 
Іншим обвинуваченим незабаром загрожує вирок, включно з бунтівником без сорочки, який назвав себе «шаманом QAnon».
 
 
Джейкоб Ченслі, який носив фарбу для обличчя та пухнастий капелюх з рогами, коли штурмував Капітолій, став «публічним обличчям заворушень Капітолію», заявили прокурори в судовій заяві пізно у вівторок.
 
Вони рекомендували триваліший термін ув'язнення, чотири роки і три місяці, коли чоловікові з Арізони буде винесено вирок у наступну середу.
 
Ченслі з Фенікса у вересні визнав себе винним у перешкоджанні офіційному розгляду, коли він брав участь у нападі.
 
У судовій заяві адвокат Фейрламба попросив суддю «взяти до уваги приблизно 11 місяців, які підсудний уже відбув під вартою», і не додавати додатковий термін.
 
Адвокат Харлі Брейт заявив, що його клієнт взяв на себе відповідальність за свої дії.
 
Адвокат Ченслі Альберт Уоткінс заявив у вівторок, що Ченслі має бути звільнений «якнайшвидше», зазначивши, що Ченслі проведе більше 10 місяців у попередньому ув'язненні.
 
«Я можу з упевненістю сказати, що пан Ченслі гостро потребує лікування психічного здоров’я», – заявив Воткінс.
 
Близько 700 людей були заарештовані через напад на Капітолій, де збирався Конгрес, щоб засвідчити перемогу Джо Байдена над Трампом на президентських виборах.
 
Наразі провину визнали близько 120 осіб, два десятки засуджено. Більшість звинувачень стосувалися ненасильницьких правопорушень, які передбачали короткі терміни позбавлення волі або випробувальний термін.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...