RSS

Родина співаків Яремчуків: «Українська пісня рятує душі, а ви – спасли нас»

2023-01-06 12:04:00
Родина співаків Яремчуків: «Українська пісня рятує душі, а ви – спасли нас» -

 

Зіркові Яремчуки звернулися до керівника столичного медичного центру «Академія здоров’я людини», професора Ігоря Івановича Чермака, зі словами вдячності за турботу про здоров’я дорослих і дітей. Роками вони отримують допомогу у цій відомій на всю Україну клініці, а в її пологовому народжують  дітей.

Назарій і Дмитро Яремчуки — українські естрадні співаки, музиканти, народні артисти України, що продовжують вокальну діяльність свого батька.

Вони є засновниками пісенного фестивалю «Родина» імені Назарія Яремчука, у якому беруть участь визнані співаки та колективи сучасного українського естрадного мистецтва.

 

 

 

На фото: Ігор Іванович Чермак - Директор КНП "Академія здоров'я людини. Заслужений лікар України. Доктор медичних наук, професор. Майже пів-століття віданно працює у вітчизняній медицині, за заслуги перед країною неодноразово нагороджувався державними та церковними нагородами та відзнаками за професійну, соціальну, волонтерську діяльність.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...