RSS

5 місяців без гарячої води

2022-10-15 13:22:00
5 місяців без гарячої води -

5 місяців без гарячої води

Гарячу воду відключили у літку 2022 року і досі у деяких районах Києва її не повернули

 

У вересні місяці поступово почали повертати гарячу воду містянам, але з’явились ті кому воду не повернули навіть зараз. Багато людей скаржаться на відсутність гарячої води, але є пояснення цьому. Начальник відділу експлуатації теплових мереж КП «Київтеплоенерго» Олександр Пелипишин пояснив містянам, що майже 80% тепломереж Києва вичерпали свій термін експлуатації, тому на окремих ділянках трапляються повторні пошкодження після проведених гідравлічних випробувань. Місця де немає гарячої води він обіцяв перевірити.

Мешканець району «вул. Академіка Туполєва» прокоментував це так: 

«Я усе розумію, літо, треба берегти гарячу воду, у вересні також терпів і сподівався, але усередині вересня вже не втримався і хотів зателефонувати, але зустрів біля свого дому майстра і поцікавився щодо цієї проблеми. З’ясувалося що в нашому районі, на моє здивування, є технічні проблеми з п’ятим будинком і зі слів майстра , наш дім має зв’язок з цим домом. Я поцікавився: «коли будуть вирішувати цю проблему?» Майстер опустив очі і сказав: «ще не скоро». Я просто не розумію цього, чому так важко приїхати на місце проблеми і хоча б спробувати відремонтувати цю проблему. «Київтеплоенерго» чи хто цим займається, будь ласка якщо ви чуєте або хтось чує, такі питання не дивлячись на положення, також мають вагу і слід цікавитись такими насущними питаннями як «де гаряча вода», особливо смішно коли за цю саму гарячу воду приходить рахунок, воду якою ти не користувався з червня місяця. Сумно, дуже сумно....»

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...