RSS

Блінкен: Якщо Путіна не зупинити, відкриється скринька Пандори агресії по всьому світу

2023-12-06 16:37:00
Блінкен: Якщо Путіна не зупинити, відкриється скринька Пандори агресії по всьому світу -
Державний секретар США Ентоні Блінкен заявив про необхідність продовжувати підтримку України для того, щоб Москва зазнала поразки у своїй агресії.


Як передає Укрінформ, про це повідомляє сайт Держдепу.

"Ми повинні забезпечити досягнення успіху Україною. Ми повинні забезпечити, щоб РФ продовжувала зазнавати поразки… Якщо ми цього не зробимо, Путін отримає дозвіл діяти безкарно, а це відкриє скриньку Пандори агресії по всьому світу", - заявив державний секретар.

Окрім того, Блінкен зауважив необхідність виділення додаткового фінансування для Ізраїлю та мирних жителів сектору Гази.

 

Під час пресконференції за підсумками зустрічі міністрів закордонних справ країн Альянсу та першого засідання Ради Україна-НАТО на рівні міністрів закордонних справ державний секретар США Ентоні Блінкен заявив, що Сполучені Штати повинні та будуть надалі підтримувати Україну у її боротьбі проти жорстокої російської агресії Росії, як вони це робили від початку цієї війни, тому що це відповідає інтересам Євроатлантичної безпеки та самих США.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...