RSS

Велика різниця у зрості не завада коханню: 2-метрова дівчина і її 1,3-метровий хлопець (ФОТО)

2012-12-27 19:30:00
Велика різниця у зрості не завада коханню: 2-метрова дівчина і її 1,3-метровий хлопець (ФОТО) -

17-річна дівчина на ім'я Елізані да Круз Сільва, що має зріст 2,03 метри має нахилятися аби поцілувати свого маленького 22-річного бойфренда. Зріст Франсінальдо да Сільва Карвало складає 1,32 метри.

Як пише The Daily Mail, дівчина страждає на гігантизм через пухлину гіпофізу, який регулює зріст. Утім, лікарі вже провели операцію із її видалення.

Елізані розповіла в одному із інтерв'ю, що саме привабило її у обранці. "Що дійсно приваблює мене - це його особистість. Те, як він поводиться з людьми і те, як поводиться зі мною", - каже дівчина. 

"Єдине, що дійсно впливає на нас, це коли ми граємось, тримаючись за руки. Це схоже на те, що він або мій молодший брат, або син. Але не я обрала його, Бог обрав", - розповідає Елізані. 

 Будівельник за фахом Фрасінальдо каже, що вона прекрасна людина. "Вона висока, але така вродлива, з гарним обличчям. Я не проти її зросту", - каже закоханий. 

Елізані надто висока, аби користуватися шкільним автобусом. Вона також залишила школу, через постійні знущання з боку однокласників.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...