RSS

Вчені дослідили вплив котів і собак на успішність власників

2016-04-23 09:13:00
Вчені дослідили вплив котів і собак на успішність власників -

Тварина, яку люди обрали для себе, може значною мірою вплинути на спосіб життя людини.

Британські вчені провели порівняльний аналіз способу життя власників різних тварин, серед яких найпопулярнішими, звичайно ж, виявилися кішки й собаки. Під час дослідження фахівці порівнювали багато аспектів повсякденного життя людини: фінансову спроможність, сімейний стан, соціальний статус і багато іншого.

Господарі кішок, як і передбачалося раніше, були менш товариськими, ніж собачники (12 друзів проти 15 і 55% подружніх пар проти 60%). Примітно, що вибір тварини також вплинув на соціальний статус людини - власники собак виявилися успішнішими. В середньому їхня зарплатня була на £3 тис на рік більшою, ніж у шанувальників кішок, і значно частіше вони жили окремо від батьків.

Цікавим є факт, що навіть в інтимній сфері знайшлися відмінності між двома групами - власники кішок займаються сексом два рази на тиждень, в той час як господарі собак - три рази.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...