RSS

У Швеції закликали усіх громадян бути готовими до війни

2024-01-08 19:09:00
У Швеції закликали усіх громадян бути готовими до війни -

У Швеції вважають, що виникла загроза війни, тож головнокомандувач Збройних сил Швеції Мікаель Бюден разом із міністром цивільної оборони Карлом-Оскаром Боліном закликають всіх громадян діяти для зміцнення обороноздатності країни.

 

Про це передає TV4, пишуть Букви.

 

Міністр Болін висловив серйозне занепокоєння тим, що процес модернізації цивільної оборони відбувається надто повільно, оголошуючи, що у Швеції може виникнути війна, і всі громадяни повинні взяти участь у зміцненні обороноздатності країни.

 

Головнокомандувач Бюден підтримав цю позицію, закликаючи перейти від слів до дій і вказавши, що в останні роки було зроблено значні інвестиції в оборону для зміцнення безпеки Швеції. Він також висловив переконання, що приєднання Швеції до НАТО покращить її обороноздатність, заохочуючи громадян готуватися до можливих викликів.

 

Бюден наголосив на важливості міцного громадянського суспільства в умовах війни і закликав до усвідомлення серйозності ситуації, зокрема, звертаючи увагу на події в Україні та заохочуючи громадян задуматися, як вони можуть готуватися до потенційних загроз.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...