RSS

У Москві дівчина злякала злодія і пішла додому з ножем у спині

2019-02-05 14:28:00
У Москві дівчина злякала злодія і пішла додому з ножем у спині -
 
Москвичка Юля відбилася від грабіжника і не помітила ніж спині
22-річна москвичка дивом вижила, намагаючись відстояти свою сумочку в бійці з грабіжником. Дівчину вдалося врятувати лікарям 81-ї міської лікарні. Причому до медиків жертва пограбування потрапила лише після того, як самостійно повернулася додому ...
 
«Лезо увігнав постраждалій в 7-й хребець шийного відділу, - розповіли медики. - Це її і врятувало від смерті. В шоці вона навіть не помітила, що у неї зі спини стирчить ніж, це побачили тільки батьки, коли дівчина прийшла додому ».
У той день 22-річна Юлія П. поверталася додому з роботи. На станції метро «Кузьмінкі» біля входу її спробували пограбувати. Злочинець схопив сумку і хотів вирвати її, але дівчина вчепилася в своє майно мертвою хваткою.
Юля стала кричати, кликати на допомогу. Відчуваючи, що на шум ось-ось збіжаться люди, злочинець вихопив ніж, встромив його в спину своїй жертві, вирвав-таки сумку і втік.
Юля ж, будучи в шоці, дійшла до будинку, і лише тоді її батьки викликали «швидку».

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...