RSS

Секс за кермом загрожує водіям штрафом у $ 6 тисяч і в'язницею

2019-08-29 15:48:00
Секс за кермом загрожує водіям штрафом у $ 6 тисяч і в'язницею -
 
При цьому безліч водіїв не проти ризикнути заради екстремального задоволення, йдеться в дослідженні Select Car Leasing.
 
В першу чергу порушнику загрожує штраф приблизно в $ 120 і три штрафних бали. Але з високою ймовірністю справа буде передана до суду, де сума зросте до $ 3 тисяч і дев'яти штрафних балів.
 
При цьому, якщо порушення визнають таким, що загрожувало життю оточуючих або навіть призвело до серйозних наслідків, то штраф може вирости до необмежених розмірів, а автомобілісту навіть загрожує анулювання водійських прав і взяття під варту на строк до 2,5 років.
При цьому в багатьох містах Великобританії водії не проти отримати задоволення «на грані фолу».
 
Так, найбільше злягаються в авто в британському місті Суонсі - 33% водіїв зізналися, що займалися сексом в транспорті на стоянці. Більш того, 11% заявили, що робили це навіть під час водіння.
 
Другим містом по автосексу став Саутгемптон. Тут 30% водіїв визнали, що займалися любов'ю у припаркованому авто. При цьому про секс під час керування автомобілем не сказано ні слова.
 
Далі послідовно йдуть міста Вустер, Челмсфорд і Ліверпуль. У них приблизно четвертина опитаних автомобілістів визнали, що практикували секс в авто на стоянці.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...