RSS

Pokemon Go - нова гра, яка вийшла за межі віртуального світу

2016-07-22 10:38:00
Pokemon Go - нова гра, яка вийшла за межі віртуального світу -

Гра Pokemon Go, яка нещодавно захопила світ, як свого часу пісня "Макарена" або звичка носити приспущені штани, - це саме те, що потрібно людям на тлі численних поганих новин, вважає Daily Telegraph.

На думку автора, гра, основною метою якої є відловлювання фантазійних істот, образи котрих накладені на зображення реального світу, дає людям можливість додаткового спілкування з іншими, відкриває для них місця, які вони ніколи б не відвідали, якби там не ховалися чарівні звірі, і відволікає від проблем сьогодення.

"Після кожного теракту чи випадку жахливої жорстокості прийнято казати, що ми не дамо темним силам змінити наше життя. Але їм це вдається кожного дня, коли вони позбавляють нас можливості сміятися або змушують нас ховатися по домівках, коли ми не довіряємо незнайомцям чи відчуваємо, що світ просто прогнив, - пише автор. - Тому це чудово, що Pokemon Go - дурнувата гра з безглуздим результатом - показала, що ми все ще відкриті для щастя".

Як повідомляє Daily Telegraph, деякі британські лікарні дозволили пацієнтам грати у Pokemon Go в палатах і коридорах замість фізичних вправ, але попередили, що ігрова зона не поширюється на відділення інтенсивної терапії та реанімації.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...