RSS

Мешканка Чити назвалася дівчинкою з обгортки шоколаду «Оленка»

2016-05-16 11:10:00
Мешканка Чити назвалася дівчинкою з обгортки шоколаду «Оленка» -
Прибиральниця Олена Анісіна з Чити заявила, що на обгортці шоколаду «Оленка» зображений її портрет і має намір вимагати з кондитерської фабрики «Червоний Жовтень» 200 мільйонів рублів або 3 мільйони доларів. Вона зазначила, що готова пройти експертизу, і впевнена в достовірності своїх спогадів.
«Коли мені було три рочки, ми йшли з мамою по вулиці, а назустріч нам - репортери. У плащах, та з фотоапаратами на грудях. Клацнули мене кілька разів, а я ще така гарненька була, в хусточці. «Матуся, ваша дочка буде на обгортці шоколадки" Червоний Жовтень! "» - Сказали », - розповідає Олена Анісіна.
 
 
Вважається, що на обгортці шоколаду зображений портрет дочки журналіста Олександра Герінаса, який обробив художник Микола Маслов. У 2000 році Олена Герінас подала в суд на «Червоний Жовтень», вимагає компенсацію в розмірі 5 мільйонів рублів, проте суд визнав портрет дівчинки новим самостійним твором.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...