RSS

Масштабна перестрілка у Москві: 40 осіб з'ясовували стосунки за допомогою пістолетів і автомата

2013-02-11 12:32:00
Масштабна перестрілка у Москві: 40 осіб з'ясовували стосунки за допомогою пістолетів і автомата -

Перестрілка у столичному кафе потрапила до об'єктиву камер спостереження. Поліція розшукує злочинців з відеозапису, пише Life News.

Конфлікт відвідувачів московського ресторану "Олива" у минулу п'ятницю переріс у справжню перестрілку в дусі голлівудського бойовика.

"Сварка між двома групами відвідувачів у ніч з 7 на 8 лютого закінчилася стріляниною один по одному з автомата і пістолетів, - розповіло джерело у правоохоронних органах. - У перестрілці брали участь близько сорока людей".

Як повідомляє прес-служба ГУ МВС по Москві, конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї між двома компаніями стався близько години ночі.

Столичне кафе в центрі міста стало місцем з'ясування стосунків, в результаті якого серйозно постраждав чоловік: кулі продірявили йому ноги.

У будинку 3/5 на Смоленському бульварі відвідувачі, які сиділи за різними столами, спочатку вступили в перепалку один з одним, потім кілька чоловіків дістали зброю і почали стріляти.

"Все почалося з розмови на підвищених тонах, потім кілька людей "вийшли поговорити", - розповіло джерело. - Назад в кафе опоненти їх вже не пускали, просто відкривши стрілянину через двері".

Персонал ресторану "Олива" не зміг нейтралізувати збройних хуліганів, і перестрілка тривала близько 20 хвилин. Одні відвідувачі, що знаходилися всередині кафе, стріляли з пістолетів, інші, що встигли збігати до своїх машин і озброїтися до зубів, палили у відповідь з автомата.

"Порушники порядку сховалися з ресторану, тепер їх належить встановити за допомогою відеозапису, на якій помітні особи багатьох учасників, - розповіло джерело в правоохоронних органах".

Джерело: Gazeta.ua



Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...