RSS

Ізраїль назвав резолюцію Радбезу ООН щодо сектору Гази «відірваною від реальності»

2023-11-16 03:33:00
Ізраїль назвав резолюцію Радбезу ООН щодо сектору Гази «відірваною від реальності» -
Ізраїль вважає «відірваною від реальності» резолюцію Ради Безпеки ООН про необхідність запровадження гуманітарних пауз та коридорів у секторі Гази.

 

Як передає власний кореспондент Укрінформу в Нью-Йорку, про це заявив на засіданні Радбезу постпред Ізраїлю при ООН Гілад Ердан.

«Радбез щойно ухвалив резолюцію, яка, на жаль, відірвана від реальності на місцях», – сказав він.

При цьому Ердан запевнив, що Ізраїль докладає всіх зусиль для поліпшення гуманітарної ситуації в Газі. За його словами, Радбез досі не спромігся засудити різанину, вчинену ХАМАС 7 жовтня. «Резолюція зосереджена виключно на гуманітарній ситуації в Газі й не згадує про те, що призвело до цього моменту», - вказав дипломат.

 

Він наголосив, що Ізраїль завжди дотримується міжнародного права, і для цього не потрібна резолюція.

«Повернення наших заручників додому є пріоритетом. Ізраїль продовжить робити все можливе для досягнення цієї мети», - резюмував Ердан.

Рада Безпеки ООН ухвалила в середу резолюцію, що закликає до запровадження «гуманітарних пауз і коридорів» у секторі Гази.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...