RSS

Започатковано спільні навчання «Самооборони» й Міністерства оборони

2015-04-28 20:05:00
Започатковано спільні навчання «Самооборони» й Міністерства оборони -

Започатковано спільні навчання «Самооборони» й Міністерства оборони

На військовому полігоні «Десна» пройшли об’єднані тренування голів обласних та районних організацій «Самооборони». Вони зібрали понад 100 чоловік, які себе асоціюють із територіальною «Самообороною». Це ті люди, які мають бажання і здатність захищати свою країну і свій дім. Вони пройшли спеціальний курс навчання зі стрільби, тактики, ведення партизанської війни. Отримані знання представники «Самооборони» будуть передавати на місцях своїм побратимам – усім небайдужим, хто хоче отримати цю інформацію.

Започатковано спільні навчання «Самооборони» й Міністерства оборони
На навчаннях були присутні представники Міністерства оборони. Зокрема, заступник міністра оборони Петро Міхед та радник міністра оборони, керівник навчально-вишкільного центру «Південь» Андрій Верлатий. По завершенні тренувань кореспондент «Зорі Приірпіння» попросив прокоментувати цю подію Андрія Верлатого.

Започатковано спільні навчання «Самооборони» й Міністерства оборони
– Навчання пройшли вдало, – говорить Андрій Михайлович. – Це тільки початок процесу спільних навчань громадських об’єднань та Міністерства оборони. Вони будуть узаконені і широко запроваджені на державному рівні.
– Які структури займаються військовою підготовкою людей?
– Відповідний правовий статус мають ТСО (колишній ДОССАФ) та вишкільні центри, як очолюваний мною «Південь». Тут готують людей захищати свою Батьківщину.
– Розкажіть, будь ласка, детальніше, кого готують у навчально-вишкільному центрі?
– Раніше у центрі «Південь» працювали лише на підготовку розвідників. Зараз ми проводимо ще й загальновійськову підготовку. І просто навчаємо людей, які хочуть отримати первісні армійські знання і навички. Ми пропонуємо все, що пов’язане із захистом від загарбників. Наші найкращі інструктори можуть навчити армійському рукопашному бою. У нас дуже добрі інструктори з підготовки снайперів, тактиків, саперів, підривників. Словом, на сьогодні у навчально-вишкільному центрі «Південь» є весь необхідний інструкторський склад.

Започатковано спільні навчання «Самооборони» й Міністерства оборони
– Для кого і де проходять ці навчання?
– Проводимо навчання для жителів Київської області. Вони проходять на полігонах в Сквирі та «Десні». Для тих, хто хоче отримати більш ґрунтовні знання, ми проводимо підготовку в Ірпені в районі БКЗ (на території колишнього комбінату «Перемога» – ред.). Нам безкоштовно надав власник приміщення для того, щоб ми навчали людей ведення бою на території міста.
– Тож, скажіть, як зв’язатися з навчально-тренувальним центром «Південь», аби пройти необхідну військову підготовку.
– Наш телефон: (096) 305-90-88.
– Дякую. Слава Україні!
– Патріотам Слава!

Спілкувався Олександр НАКАЗНЕНКО

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...