RSS

За бустерну дозу від ковіду українці отримають 500 грн

2022-01-25 11:18:00
За бустерну дозу від ковіду українці отримають 500 грн -

Президент Володимир Зеленський пообіцяв грошову винагороду тим українцям, які вколють собі бустерну дозу вакцини проти коронавірусу.

 

Про це глава держави заявив у черговому відеозверненні до громадян.

 

Зеленський каже, що гроші виплачуватимуть у рамках програми "єПідтримка".

Імунітет зростає після кожної наступної дози вакцини, а стратегія "бустеризації" стала єдиним стандартом для розвинених країн. Бустеризація - це третя доза вакцини, тому в межах програми "єПідтримка" буде видано ще 500 гривень – для тих громадян, які отримуватимуть третю дозу, - сказав він.

Президент також повідомив, що незабаром програма пошириться на всіх громадян України віком 14-18 років.

Окрім базових цілей на спорт, музеї, кіно, театри, подорожі тощо – вони зможуть витратити гроші у сфері освіти, на освітні курси, освітні послуги, – сказав Зеленський.

Нагадаємо, в Україні дозволили бустерну дозу вакцини проти COVID-19 для людей віком від 60 років через 6 місяців після другої.

 

З 6 січня в Україні дозволили бустерну дозу вакцини проти коронавірусу для всіх повнолітніх, незалежно від того, якою вакциною вони щепилися.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...