RSS

"Собачий кайф" вбиває українських підлітків

2013-02-26 14:35:00
-

Від підліткової розваги із придушенням в Україні лише торік загинули двоє школярів.

Діти, намагаючись зловити ейфорію від легкого придушення сонної артерії, не завжди потім прокидаються. 

Популярність смертельно небезпечної розваги вражає. У соцмережах можна знайти сотні відеофайлів, що викладають українські школярі. 

Однак часто гра виходить боком і дитина може просто не прийти до тями. Так, на Черкащині у місті Сміла помер 14-річний Едик, який полюбляв цю гру. Якось хлопець, мабуть, спробував отримати "кайф" вдома наодинці і не розрахував.

Міліція не береться стовідсотково стверджувати, що причина смерті - саме ця гра, але тепер у школі проводять роз'яснювальні бесіди, де дітям розповідають, що грати зі смертю не можна. 

Медики й експерти застерігають, що під час такого кайфу можуть виникати інсульти, а зроблені наодинці вони взагалі не дають шансів на порятунок. 

МВС уже почало блокувати деякі інтернет-сайти, де вчать цієї смертельної гри. У соціальних мережах розпочався спеціальний рух проти цієї гри. Сотні батьків та школярів, які зіштовхнулись із смертельними наслідками "кайфу" застерігають не ризикувати життям заради хвилин ейфорії.

Грі школярів із запамороченням, так званому "собачому кайфу", вже більше ніж століття. Щоправда колись натискали на груднину до того, поки дитина не втрачала свідомість. Та сучасні діти почали перетискати шию і сонну артерію.



Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...