RSS

Кадрові ротації в Кабміні: Резніков подав у відставку, але може стати міністром оборони

2021-11-01 13:01:00
Кадрові ротації в Кабміні: Резніков подав у відставку, але може стати міністром оборони -

Віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков написав заяву про відставку.

 

Про це поінформував представник Кабміну у Верховній раді Тарас Мельничук у Telegram сьогодні, 1 листопада.

 

За його словами, Резніков звільняється за власним бажанням. Заяву зареєстрували в Апараті Верховної ради України.

«Член уряду – віце-прем'єр-міністр України – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Резніков О.Ю. подав заяву про звільнення за власним бажанням», – повідомив Мельничук.

Про відставки у Кабміні Шмигаля вже говорять давно.

 

Тим часом, за словами голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії, міністр оборони Таран поступиться своїм місцем Резнікову через стан здоров’я. 

 

"За погодженням з паном Тараном, тому що у нього стан здоров'я в тому числі, і зараз потрібен турбо-режим в Міністерстві оборони, треба було шукати досвідченого менеджера, який міг би очолити всі ці зміни. Ну і фактично пан Резніков вже довів свій професіоналізм, дипломатію і має репутацію серед міжнародних партнерів", - зазначив Арахамія під час брифінгу.

 

Він додав, що в рамках цієї ротації "Слуга народу" делегує Ірину Верещук на посаду міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.

 

Що стосується митниці, то нинішній голова Павло Рябікін перейде до Міністерства з питань стратегічних галузей промисловості, але не матиме приставку віце-прем'єра. Арахамія підтвердив, що на місце міністра навколишнього середовища Романа Абрамовського розглядається його перший заступник Руслан Стрілець.

 

Він також уточнив, що якщо розмови про відставку віце-прем'єра з економіки Олексія Любченка дійдуть до логічного завершення, то фракція пропонуватиме на посаду міністра економіки заступника голови Офісу президента Юлію Свириденко.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...