RSS

Лукашенко і путін зустрілися у Сочі: оголосили, коли завезуть ядерну зброю до Білорусі

2023-06-09 20:35:00
Лукашенко і путін зустрілися у Сочі: оголосили, коли завезуть ядерну зброю до Білорусі -

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко в черговий раз приїхав до росії на зустріч з російським диктатором володимиром путіним.

 

Джерело: провладне білоруське інформагентство "Белта", російські пропагандисти "ТАСС", Telegram-канал "Пул первого", передає Українська правда.

 

Білоруський та російський диктатори зустрічаються у Сочі у неформальній обстановці.

 

На зустрічі путін оголосив, що розміщення російської ядерної зброї в Білорусії почнеться відразу ж після того, як 7-8 липня завершиться підготовка споруд для неї.

Пряма мова путіна: "Щодо найбільш чутливих питань, про які ми з вами домовлялися, все йде за планом. Ви знаєте, 7-8 липня закінчується підготовка відповідних споруд. І одразу ж розпочнемо заходи, пов'язані з розміщенням на вашій території відповідних видів зброї. Так що все за планом, все стабільно".

Напередодні візиту Лукашенко на зустрічі з секретарями рад безпеки держав - членів ОДКБ в черговий раз закликав до переговорів задля досягнення "миру" у війні проти України.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...