RSS

Кабмін звільнив керівний склад Митниці та Податкової

2023-02-01 16:07:00
Кабмін звільнив керівний склад Митниці та Податкової -

Кабінет міністрів на засіданні у середу, 1 лютого, звільнив з посад виконуючого обов’язки очільника Державної митної служби Демченка Вячеслава та його заступника Шуцького Олександра, а також виконуючу обов'язків голови Державної податкової служби Тетяну Кірієнко.

 

У Телеграмі постійний представник Кабінету Міністрів у Верховній Раді України Тарас Мельничук повідомив про нові призначення.

 

Так, Кабінет Міністрів тимчасово поклав виконання обов’язків голови Державної митної служби на Сергія Звягінцева, а голови Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів - на Ольгу Шевченко.

«Тимчасово покладено виконання обов’язків голови Державної митної служби України на Звягінцева Сергія Борисовича; голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів на Шевченко Ольгу Петрівну», - зазначив Мельничук.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...