RSS

Твори українських художників пропонують купити задешево

2012-08-23 15:20:00
Твори українських художників пропонують купити задешево -

З 15 серпня до 15 вересня "Карась Галерея" проводить унікальну акцію "Арт-спека".

Роботи найперспективніших молодих художників України можна придбати за "критично низькими цінами" за останні 15 років. Тільки на цій акції вартість робіт цих художників мінімум в 2 рази дешевше, ніж на українських аукціонах, повідомляють організатори.

Роботи об'єднує однаковий формат 80х60, і однакова "антикризова" ціна 500$ за кожну.

Група найбільш перспективних художників з різних регіонів України отримали по 3 полотна розміром 80х60 і провокаційне літнє домашні завдання - намалювати роботи, які вони будуть готові продати за дуже низькою вартістю.

За словами організаторів, ореол недосяжності сучасних творів мистецтва, створений галасом у ЗМІ й аукціонними домамии, призводить до того, що багато хто навіть і не мріють придбати картини молодого й відомого художника, в той час як на перевірку ціна такого придбання цілком демократична, особливо, якщо врахувати інвестиційну привабливість.

"Арт-спека" - дійсно рідкісна можливість стати власником унікального полотна або навіть почати власну колекцію сучасного мистецтва, тим більше, що до всіх робіт додається сертифікат", - сказано в анонсі акції.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...