RSS

Джемілєв: "Вибори" на окупованій території не мають ніякого сенсу

2014-09-17 10:40:00
Джемілєв: -

"Вибори", які відбулися 14 вересня в Криму - повідомляє gordonua.com, були "спробою окупантів легітимізувати свою присутність в регіоні", однак це не буде визнано в цивілізованому світі. Про це заявив лідер кримськотатарського народу, народний депутат України Мустафа Джемілєв, повідомляють "Крим.Реаліі".

"Крим залишається окупованою українській територією", - підкреслив народний депутат.

Джемілєв зазначив, що явка кримських татар на цих виборах була менш 10%, так як представники корінного народу півострова підтримали рішення Меджлісу бойкотувати вибори.

Він також звернув увагу на те, що виборча явка була рекордно низькою, «на що не змогло вплинути залякування людей з метою спонукання до голосування».

 

14 вересня в включеному Криму вперше пройшли "вибори" за російським законодавством в "Державна рада", а в Севастополі - в "Законодавчі збори" міста.

Генеральна прокуратура України заявила, що проведення виборів 14 вересня в Криму - на тимчасово окупованій території України, є спробою захоплення влади. А їх організаторам загрожує до 10-ти років позбавлення волі.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...