RSS

Деніел Крейг: Я НЕ ДЖЕЙМС БОНД

2016-04-01 20:05:00
Деніел Крейг: Я НЕ ДЖЕЙМС БОНД -
Я НЕ Особливо сміливий, я не особливо холоднокровний. Іноді мені здається, що я міг би вправно виплутатися з деяких ситуацій, і саме ці фантазії допомагають мені вживатися в роль Бонда. Але все ж у Бонда бувають моменти, коли він не знає, що, чорт візьми, робити. І ось це вже дуже схоже на справжнього мене.
 
НЕ ВПЕВНЕНИЙ, ЩО ХОТІВ БИ ПРОВЕСТИ з Бондом скільки-небудь тривалий час. Можливо, я б випив з ним в якийсь із вечорів, але довго не засиджувався б. Але я не засуджую Бонда. Судити про якостях персонажа не входить в обов'язки актора.
 
МІЙ ЕТАЛОН БОНДА - це, скоріше, Харрісон Форд в «Індіана Джонс», особливо в «Пошуках втраченого ковчега». Його секрет в тому, що він може помилятися, причому помилятися абсурдно, як і комедійно. Ти дивишся на нього і розумієш, що в будь-який момент він може все просрати. І це лише додає гостроти, тому, що відбувається.
 
БОНД з біса САМОТНІЙ, і в цьому його біль. Він трахає всіх цих прекрасних жінок, але вони завжди йдуть від нього, і це по-справжньому сумно. Так, можливо, з боку це виглядає непогано - що, до речі, дуже суперечливо, - але спробуйте прожити так хоча б пару місяців.
 
НА ЩАСТЯ, СЬОГОДНІ БОНД ВЖЕ НЕ ТАКИЙ сексист і жінконенависник, яким був в ранніх фільмах. Світ змінився.
 
Кіноіндустрії БУВАЮТЬ ДУЖЕ брехливі, вони кишить акулами і не найкращими людьми, але все ж це відкрита книга: ти приходиш, щоб дивитися, а ми заробляємо на тобі гроші. Ми не банкіри. Ми - це індустрія розваг. Упевнений, існує безліч інших, набагато гірших професій, з якими можна пов'язати життя.
 
ДО «КАЗИНО РОЯЛЬ» Я ВСТИГ ЗРОБИТИ безліч речей. Я працював з приголомшливими режисерами і був абсолютно спокійний щодо своєї кар'єри, тому що знав, що можу бути хорошим актором. А потім стався Бонд, і я мимоволі надів на себе цей дуже специфічний образ, і все навколо дивилися на мене так, ніби я - це він. А я типу кричав: «Та ні ж, я не такий!» А мені не вірили.
 
ПІСЛЯ «СПЕКТРУ» Я ПЕРЕСТАВ ТУРБУВАТИСЯ про те, що мене асоціюють з Бондом. Я заспокоївся і сказав собі: «Ну вас в жопу! Хочете, щоб я був Джеймсом Бондом? Я буду Джеймсом Бондом! »
 
МЕНІ Є ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ у БУДИНКУ. Я читаю і сяк-так фотографую - правда, фотографую я дуже погано. Настільки погано, що вдається мені, напевно, одне фото на тисячу. Але я намагаюся поліпшити це співвідношення.
 
РОЛЬ БОНДА ЗРОБИЛА МЕНЕ багатою ЛЮДИНОЮ. Я можу дозволити собі дуже комфортне життя. Моя сім'я і мої діти в порядку, а це дарує величезне полегшення. Я дійсно неймовірно багатий. Але все інше, що додається до багатства ... Знаєте, я дуже чекаю того дня, коли зможу зайти в паб і хтось скаже: «Ой, це, здається, Деніел Крейг» - і відразу залишить мене в спокої. Це і буде найкращий час в моєму житті.
 
ВСЕ, ЩО Я МАЮ, - ЦЕ МОЄ ЖИТТЯ, і мені треба щось з ним робити. Подивимося, що з цього вийде.
 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...