RSS

Уряд вдвічі збільшив зарплату військовим, що працюють у сфері кіберзахисту

2018-02-21 18:05:00
Уряд вдвічі збільшив зарплату військовим, що працюють у сфері кіберзахисту -
 
Кабінет міністрів України встановив доплати військовослужбовцям, поліцейським, прикордонникам, співробітникам СБУ та Держспецзв'язку, які працюють у сфері кібербезпеки та кіберзахисту
 
Результат пошуку зображень за запитом

Про це йдеться у відповідній постанові уряду, передає "РБК-Україна".

Так, уряд встановив, що військовослужбовцям ЗСУ, співробітникам СБУ, Служби зовнішньої розвідки та інших розвідувальних органів, Державної служби спецзв'язку і захисту інформації, які займають посади в сфері кібербезпеки і кіберзахисту, щомісяця виплачуватиметься винагорода в розмірі до 100% посадового окладу з урахуванням окладу за військовим званням та надбавки за вислугу років.

Граничні розміри, порядок та умови виплати винагороди визначають Міноборони, МВС, СБУ, Служба зовнішньої розвідки, адміністрація Державної служби спецзв'язку і захисту інформації.

Витрати на винагороди здійснюються в межах асигнувань на грошове забезпечення, передбачених відповідним розпорядником бюджетних коштів.

Доплати також отримуватимуть співробітники кіберполіції та Державної прикордонної служби, які працюють у сфері кіберзахисту.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...