RSS

За кордоном заарештовано більш 500 кг золота, вкраденого і вивезеного з України оточенням Януковича

2017-09-04 11:36:00
За кордоном заарештовано більш 500 кг золота, вкраденого і вивезеного з України оточенням Януковича -

За кордоном було заарештовано більш ніж 500 кг золота, вкраденого і вивезеного з України "сім'єю" екс-президента Віктора Януковича

Про це повідомив заступник генерального прокурора України з міжнародно-правового співробітництва Євген Єнін в інтерв'ю Іnsider. 

Журналіст запитав Єніна про вкрадені кошти режимом Януковича та яка на сьогодні їхня доля.

"Буквально кілька тижнів тому, в рамках співпраці з однією європейською країною, нами отримано інформацію про арешт великої партії золота, йдеться про більш ніж півтонни", - розказав заступник генерального прокурора.

За його словами, загальний збиток завданий державі екс-президентом Януковичем та його оточенням, становить близько 40 мільярдів доларів.

З них 1,5 мільярда - заарештованих в Україні, вже повернуті до державної скарбниці. На сьогоднішній день в різних юрисдикціях, переважно європейських, арештовано суму в еквіваленті близько 200 мільйонів доларів. Буквально кілька тижнів тому, в рамках співпраці з однією європейською країною нами отримано інформацію про арешт великої партії золота, йдеться про більш ніж півтони.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...