RSS

З України у Польщу лише за 203 гривні

2017-06-06 11:18:00
З України у Польщу лише за 203 гривні -

Тепер з України у Польщу можна доїхати за 203 грн. Відкрито продаж квитків на поїзд з волинського міста Ковель до польського Холма.

Про це повідомляє прес-служба Укрзалізниці.

"Укрзалізниця" відкрила продаж квитків до польського міста Холм у міжнародних залізничних касах. Вартість проїзду складатиме 203,24 грн. Поїзд № 751/752 Ковель – Холм відправиться в перший рейс вже через тиждень.

Передбачається, що маршрут обслуговуватиметься складом рейкового автобуса. Залізничники аналізуватимуть попит на цей напрямок і за потреби залучатимуть інший рухомий склад. Це вже другий денний поїзд до Польщі. У грудні 2016 року для покращення сервісу для пасажирів у міжнародному сполученні "Укрзалізниця" запустила швидкісний поїзд сполученням Київ – Львів – Перемишль.

Завдяки спільним зусиллям українських і польських залізничників квитки до Перемишля з середини червня вже можна буде купити онлайн. У планах "Укрзалізниці" – продовжити розвивати міжнародні сполучення не тільки з Польщею, а й з іншими країнами Європи, особливо в контексті запровадження безвізового режиму.

Варто нагадати, що вартість квитків на міжнародні напрямки може змінюватися залежно від курсу валюти в день придбання квитка.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...