RSS

Яку таємницю відкрив Трамп Лаврову

2017-05-17 09:28:00
Яку таємницю відкрив Трамп Лаврову -

 

Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з очільником МЗС Росії Сергієм Лавровим розповів йому про наміри терористів "Ісламської держави" підірвати літак

 

 

Про це йдеться у статті видання ABC news, з посиланням на слова нинішніх і колишніх американських високопосадовців.

У виданні зазначають, що через цю ситуацію життя одного зі шпигунів Ізраїлю, який таємно працює у "ІД", опинилося у небезпеці. Справа у тому, що саме цей шпигун розповів розвідці про плани бойовиків підірвати пасажирський літак, який прямував би до США. Терористичне угрупування хотіло зробити це за допомогою бомби, яку б сховали у ноутбуці. При цьому цей тип бомби, за словами чиновників, не змогли б побачити на сканерах в аеропорті.

Ця інформація змусила американську владу замислитися над тим, щоб повністю заборонити пасажирам перевозити ноутбуки на літаках, що прямують з Європи до США. 

Радник президента з питань національної безпеки Герберт МакМастер зазначив, що у контексті такої загрози Трамп мав повне право поділитися цією інформацією з Росією.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...