RSS

Вбивство з кривавим написом "Free Pussy Riot" оголосили розкритим

2012-08-31 14:04:00
Вбивство з кривавим написом Затриманий зізнався, що напис на стіні мав відвести від нього підозри -

Російська поліція оголосила про розкриття подвійного вбивства в Казані, яке набуло розголосу через напис "Free Pussy Riot" на місці трагедії.

Як повідомили в Слідчому комітеті, за гарячими слідами, в ніч на 31 серпня, було затримано підозрюваного у злочині, який вже зізнався у скоєному. За даними правоохоронців, затриманий - 38-річний знайомий однієї з жертв - викладач казанського ВНЗ Ігор Данилевський.

Повідомляється, що у нього в квартирі був виявлений ніж - ймовірне знаряддя злочину. Під час допиту "чоловік повністю визнав провину і повідомив, що раніше навчався разом із потерпілою в інституті", зазначили в СКР.

Нагадаємо, тіла загиблих - 76-річної пенсіонерки та її 38-річної дочки - були виявлені 29 серпня в квартирі одного з будинків по вулиці Фучика.

Жінки померли від численних ножових поранень. При цьому на місці злочину на стіні квартири було виявлено напис, зроблений кров'ю: "Free Pussy Riot". Як розповів Данилевський, він посварився зі своєю подругою, а коли вона почала дорікати, що він її обманює, то схопив ніж і завдав їй декілька ударів.

На звуки боротьби із сусідньої кімнати вийшла мати потерпілої, якій чоловік також завдав декілька ударів. Від завданих поранень жінки померли. Потім Данилевський обшукав квартиру, забравши близько 100 тисяч рублів і два стільникові телефони.

Перед тим, як піти, він вирішив відвести від себе підозри і створити видимість ритуального вбивства, для цього він і написав кров'ю на стіні "Free Pussy Riot".

Джерело: ТСН

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...