RSS

ВМС вразили "Нептуном" викрадений росіянами корабель "Костянтин Ольшанський"

2024-03-26 14:45:00
ВМС вразили -

Українські війська завдали удару ракетою "Нептун" по великому десантному кораблю "Костянтин Ольшанський", який росіяни захопили у 2014 році.

 

про це повідомив речник ВМС Дмитро Плетенчук в ефірі телеканалу Freedom, передає УП.

Пряма мова: "Детективна історія розгорнулася навколо великого десантного корабля "Костянтин Ольшанський". Нагадаю, це український десантний корабель, який у 2014 році був захоплений російськими окупантами. 9 років він стояв в бухті Севастопольській. Його розбирали на запчастини. Просто грабували.

А на десятий рік вони зрозуміли, що закінчуються у них десантні кораблі цього проєкту і було ухвалене рішення його відновити. І протягом року його відновили, але ціллю цих робіт було здійснити фальсифікацію, щоб відрапортувати московському керівництву… Цей корабель мав використовуватися проти України.

Тому було ухвалено рішення на ураження цієї одиниці нашим "Нептуном". Ураження точно було завдано. Уточняється пошкодження. Пошкодження він однозначно отримав. В будь-якому випадку він зараз не боєздатний".   

Фото чи відеопідтверджень ураження корабля наразі немає.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...