RSS

Українські біатлоністки вдруге невдало виступили на Олімпіаді-2018

2018-02-12 15:47:00
Українські біатлоністки вдруге невдало виступили на Олімпіаді-2018 -

 

Біатлоністки збірної України невдало виступили у гонці переслідування на Олімпіаді у Пхьончхані, Південна Корея.

Сьогодні, 12 лютого, у Пхьончхані відбулася гонка переслідування. Реальні шанси на нагороду мала лише одна українка - Віта Семеренко, яка стартувала 14-ю з відставанням від лідера - німкені Лаури Дальмайєр у 55 сек. Інша українська біатлоністка - Анастасія Меркушина вступала у боротьбу лише 54-ю. Валя Семеренко мала розпочинати гонку 46-ю, але вирішила взагалі змагання пропустити.
Гонка проходила за складних погодних умов - за температури -10 та сильного вітру. Віта Семеренко втратила шанси на медаль ще після першого вогневого рубежа, припустилася двох промахів. У підсумку Семеренко заробила ще 2 штрафних кола та фінішувала 18-ю. Меркушина з 5 помилками на стрільбі виявилася 46-ю. 
Впевнену перемогу здобула Лаура Дальмайєр, яка стала дворазовою олімпійською чемпіонкою Пхьончхану. Срібло отримала Анастасія Кузьмина зі Словаччини, бронзу - Анаїс Бесконд з Франції.

Результат пошуку зображень за запитом

Лаура Дальмайєр

 

Таким чином, після трьох днів змагань олімпійська збірна України немає жодної нагороди.

Лідирує у медальному заліку Німеччина, у якої 3 золота та 1 бронза.

Друге місце у медальному заліку посідає збірна Нідерландів, на рахунку якої загалом 5 нагород (по два золота і срібла, і бронзова нагорода). Третє з двома золотими медалями, зі сріблом та бронзою зараз посідає збірна команда США.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...