RSS

У єгипетській в'язниці може загинути українець

2017-06-29 11:49:00
У єгипетській в'язниці може загинути українець -

Відомий закарпатський лікар Юрій Андрашко повідомляє, що громадянин України Едвард Чікош може не пережити цього літа. За його словами, Едвард з самого дитинства страждає на важке захворювання - бронхіальну астму. У в'язниці воно прогресувало і перейшло у складну форму.

За відсутності необхідного медичного нашляду, Чікош мусить щоденно вживати гормональні препарати.

"Його необхідно негайно звільняти, а потім багнато місяців підряд лікувати. Повністю здоровим він вже ніколи не буде. Це літо може бути останнім для Едварда", - зазначає лікар Андрашко.

Сам Чікош в листі щодо свого здоров'я пише: "Стан здоров'я погіршується. В мене хронічний бронхіт, хронічна астма і алергія на жар, пил, пісок і куріння, яку неможливо контролювати. Ці фактори ще більше ускладнюють мою хворобу".

Нагадаємо, що Едвард Чікош вже протягом шести років знаходиться у в'язниці Лиман Тор (Каїр) за звинуваченням у підготовці терористичного акту. Доказів його вини немає, але так як Чікош був засуджений на 25 років судом військового часу і проходив у справі про контрабанду зброї, питання його екстрадиції значно ускладнюється.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...