RSS

"Свобода" хоче, щоб психічно здорові українці мали доступ до зброї

2012-11-27 13:41:00
-

Партія “Свобода” не збирається змінювати свою партійну ідеологію і програмні цілі.

Про це повідомив заступник голови партії “Свобода” Андрій Мохник в ефірі телеканалу ICTV.

“Ні, ми не збираємося змінювати свою програму захисту українців. Ні, ми не збираємося перекваліфіковуватися на націонал-демократів, або ще на когось. Ми українські націоналісти. Ми ведемо цю лінію”, – зазначив він.

“Звичайно, питання сучасності, вони потребують певної корекції. Але якщо ви побачите і порівняєте нашу програму, і які корективи були внесені, то зокрема питання нелегальної еміграції”, – уточнив Мохник, додавши, що для Харкова, наприклад, “існує проблема в’єтнамців”.

Також політик уточнив, що в програмних ідеях партії залишиться пункт про те, що “психічно здорові українці повинні мати можливість носити з собою вогнепальну зброю”.

“Це, я вважаю, нормально, тому що насправді сьогодні ми бачимо, з одного боку, бандитів озброєних, і ніхто їм не указ, а з іншого боку ми бачимо підрозділи міліції, які сьогодні здійснюють бандитські дії. В даному випадку українці залишилися один на один з тим беззаконням”, – заявив Мохник.

При цьому відповідаючи на запитання, чому саме вогнепальну, “свободівець” уточнив: “Тому що травматична зброя у багатьох випадках набагато небезпечніша, ніж вогнепальна… Фахівці кажуть”.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...