RSS

Солом'янський райсуд Києва відпустив мера Одеси Геннадія Труханова на поруки народного депутата Дмитра Голубова

2018-02-15 16:29:00
Солом'янський райсуд Києва відпустив мера Одеси Геннадія Труханова на поруки народного депутата Дмитра Голубова -

 

Солом'янський райсуд Києва відпустив мера Одеси Геннадія Труханова на поруки народного депутата від БПП Дмитра Голубова.

Геннадий Труханов

 

Відповідне рішення оголосив суддя Максим Вишняк на засіданні 15 лютого.

"У задоволенні клопотання детектива НАБУ Маркевича Сергія відмовити. Застосувати до Геннадія Труханова запобіжний захід у вигляді особистої поруки народного депутата Дмитра Голубова", - сказав суддя.

Водночас суд зобов'язав Труханова здати паспорти і з'являтися до слідчого за викликами.

Геннадій Труханов є підозрюваним у справі про розкрадання коштів під час купівлею мерією Одеси будівлі, що раніше входила до цілісного майнового комплексу ДП "Завод "Краян", за 185 млн грн у приватної структури. Ця структура на початку 2016 року придбала весь комплекс із аукціону, організованого ліквідатором держпідприємства, за 11,5 млн грн.

Обвинувачення просило для Геннадія Труханова арешту з можливістю внесення застави в розмірі 50 млн грн. 30 млн грн застави вимагали для заступника мера Одеси й по 10 млн грн кожному з інших учасників указаного провадження.

Загалом у справі було оголошено 8 підозр - п'ятьом посадовцям Одеської міськради, двом керівникам і засновникам приватних підприємств, задіяних у схемі, а також оцінювачу, який робив оцінку приміщень.

 

Як повідомлялося, 13 лютого НАБУ оголосило підозру меру Одеси Труханову та 3 посадовцям мерії Одеси за статтею про привласнення майна.

14 лютого Труханова затримали в столичному аеропорту "Бориспіль" і вручили підозру. Також у "Борисполі" затримали заступника мера Одеси Павла Вугельмана. Труханов був відсутній в Одесі понад 1,5 місяця, перебуваючи за кордоном у відпустках і відрядженнях.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...