RSS

Служба безпеки України викрила організаторів провокаційних акцій протесту в Україні

2017-05-15 12:25:00
Служба безпеки України викрила організаторів провокаційних акцій протесту в Україні -

 

Служба безпеки України викрила організаторів провокаційних акцій протесту в Україні. Про це повідомив голова СБУ Василь Грицак на прес-конференції у Києві.

Про це повідомляє BBC Україна.

Пан Грицак продемонстрував кілька відео, на одному з них з учасниками акції розраховуються по її закінченні, на іншому - чоловік, обличчя якого заретушоване, називає імена замовників таких акцій.

"Називаються на пряму Захарченко, Курченко, Комітет визволення України Азарова та інші", - сказав голова СБУ.

"Вони вміло маніпулюють проблемними аспектами життя українського суспільства і створюють проблемні моменти в нашій державі. Ці акції щедро фінансують", - розповів Василь Грицак.

За його словами, у цьому тіньовому ринку задіяно близько 40 організаторів, СБУ знає, хто вони.

"Нами ідентифіковано близько 5 тисяч осіб, які беруть участь у цих акціях тільки по Києву. Затримано 8 осіб, яким оголошено про підозру", - розповів голова СБУ.

Пан Грицак також додав, що російські спецслужби вербують представників українських патріотичних організацій та вводять до їхнього складу своїх агентів.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...