RSS

Сенат США схвалив виділення Україні $500 млн та летальної зброї

2017-09-19 11:23:00
Сенат США схвалив виділення Україні $500 млн та летальної зброї -

 

Президент зараз перебуває у Вашингтоні та готується до зустрічі з президентом США Дональдом Трампом, перед чим вирішив повідомити важливу звістку. 

За словами Петра Порошенка, Cенат США схвалив проект "Закону про бюджет США на потреби національної оборони на 2018 р." (NDAA). Цей документ передбачає виділення $500 мільйонів для підтримки безпекової та оборонної сфер України.

"Проект закону санкціонує надання нашій державі летальних озброєнь оборонного характеру. До нього також включено положення, що дозволяють використання коштів оборонного бюджету США на потреби реабілітації у медичних установах США поранених українських військовослужбовців, а також на посилення спроможності повітряних та військово-морських сил нашої держави", - наголосив Порошенко. 

Він додав, що вперше на законодавчому рівні пропонується надати Україні радіолокаційні засоби протиповітряної оборони та спостереження за надводною ситуацією військово-морські протимінні засоби, а також кораблі прибережної дії та берегової охорони.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...