RSS

Сенат США схвалив посилення санкцій проти Росії

2017-06-14 23:15:00
Сенат США схвалив посилення санкцій проти Росії -

Сенат США переважною більшістю голосів схвалив законопроект щодо розширення антиросійських санкцій. 97 сенаторів із 100 проголосували "за".

Про це повідомляє BBC.

Сенат США схвалив законопроект, що передбачає посилення чинних санкцій, які ввела американська влада щодо кількох секторів російської економіки після анексії Криму і початку збройного конфлікту на Донбасі.

Тепер документ передадуть у палату представників конгресу США, а в разі підтвердження, документ відправиться на підпис главі Білого Дому.

Нові заходи представлені у вигляді поправки до законопроекту про застосування санкцій щодо Ірану. В документі є положення, що не дозволяє президенту Дональду Трампу послабити або скасувати вжиті заходи без схвалення Конгресу.

Санкції стосувалися кількох секторів російської економіки, у тому числі банківської і видобувної.

Згідно з документом, максимальний термін фінансування російських банків, які потрапили під санкції скоротиять до 14 днів із тих 30, що є зараз. Термін фінансування російських нафтових компаній - до 30 днів замість 90.

До цього США ввели індивідуальні санкції щодо окремих російських та українських чиновників і підприємців, а також щодо декількох компаній, бо вважали їх причетними до анексії Криму. Згодом цей список неодноразово розширювався.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...