RSS

Росіяни атакували Харківщину "Шахедами" "Ураганами" та "Градами": 4 поранених

2024-03-27 10:18:00
Росіяни атакували Харківщину -

За минулу добу російські загарбники обстріляли близько 15 населених пунктів Харківщини, у результаті чого були пошкоджені будинки, четверо мешканців регіону зазнали поранень.

 

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram:

"Артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Котлярівка та ін. Авіаударів зазнали н.п. Новоєгорівка, Іванівка, Кислівка".

 

За його словами, у місті Ізюм відбувся ворожий  обстріл БПЛА "Шахед", внаслідок якого було пошкоджено будівлю закладу освіти та приватний будинок. Поранення отримав 62-річний охоронець.

 

У селі Чорнолозка Красноградського району внаслідок ворожого ракетного обстрілу без світла залишилося 78 абонентів.

 

Також окупанти обстріляли село Олександрівка Богодухівського району з РСЗВ "Град", внаслідок якого було пошкоджено будівлю місцевої установи, 9 приватних будинків, 2 приватних автомобілі, будівлю закладу освіти. Була поранена 56-річна жінка.

 

Через ворожий обстріл Куп'янська з РСЗВ "Ураган" було пошкоджено приватний будинок, будівлю молочноконсервного комбінату та травмовано 55-річного чоловіка.

 

Напередодні росіяни вдарили крилатою ракетою Х-35У по Харкову. Пошкоджено будівлю комунального закладу та багатоквартирний будинок, постраждав 64-річний охоронець, без госпіталізації.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...