RSS

Нові подробиці вибуху авто у Києві. У результаті теракту загинув полковник ГУР Міноборони

2017-06-27 10:29:00
Нові подробиці вибуху авто у Києві. У результаті теракту загинув полковник ГУР Міноборони -

 

Сьогодні вранці у Солом'янському районі Києва на перехресті вулиць Соломʼянська та Олексіївська вибухнув автомобіль "Мерседес". У результаті вибуху загинув водій - військовослужбовець АТО. Національна поліція кваліфікувала подію як терористичний акт.
 

Фото Еспресо ТВ

Правоохоронці отримали повідомлення про вибух "Мерседеса" у Києві на перехресті вулиць Соломʼянська та Олексіївська близько восьмої години ранку. На місце подій одразу виїхали слідчі, де виявили вигорілу вщент автівку.

Внаслідок інциденту загинув військовослужбовець АТО 1978 року народження, який перебував за кермом авто. Також осколкових поранень дістала дівчина 1990-го року народження, а чоловік похилого віку зазнав незначних ушкоджень. Їх обох госпіталізували.

 

Національна поліція кваліфікувала подію як терористичний акт і у подальшому може передати розслідування справи іншому правоохоронному відомству. За інформацією джерел, у автомобіль заклали невідомий вибуховий пристрій.

Директор департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко зауважив, що зараз всі обставини злочину свідчить про те, що це був спланований терористичний акт.

 

 

Що відомо про загиблого

Як повідомляє Еспресо.TV у міністерстві внутрішніх справ підтвердили, що загиблим виявився командир загону спецпризначення Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони Максим Шаповал. Відомо, що у чоловіка залишилося двоє дітей. 

Пізніше особистість загиблого розвідника підтвердили і в Міністерстві оборони.

Зазначимо, що ГУР здійснює розвідувальну діяльність у воєнній, воєнно-політичній, воєнно-технічній, воєнно-економічній, інформаційній та екологічній сферах. На сході України відомство збирає інформацію про перебіг подій на окупованих територіях та плани терористів.

Сам Шаповал керував підрозділом, який брав безпосередню участь в бойових діях на Донбасі, в тому числі на окупованих бойовиками територіях.

 

 
 
Міністерство оборони України підтвердило особу загиблого під час вибуху автомобіля, що стався сьогодні вранці в Солом'янському районі Києва

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні вранці, 27 червня, у Солом'янському районі міста Києва стався вибух автомобіля, в результаті якого загинув співробітник Головного управління розвідки Міністерства оборони України, полковник Максим Шаповал", - повідомили у відомстві.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...