RSS

Під санкції в Україні потрапили "ВКонтакте", "Одноклассники", "Мейл.ру", "Яндекс", "Касперський"

2017-05-16 11:40:00
Під санкції в Україні потрапили -

Згідно з Указом Президента України №133/2017 "Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)", обмежувальні санкції передбачають заборону Інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів “Mail.ru”, “Вконтакте”, “Одноклассники”, санкції також введені проти ТОВ “Яндекс”, російських компаній розробників-антивірусів “Лабораторія Касперського” і “Доктор Веб”.

Обмежувальні санкції відповідно до рішення РНБО України передбачають заборону Інтернет-провайдерам надання послуг з доступу користувачам мережі Інтернет до ресурсів сервісів "Mail.ru" (www.mail.ru) та соціально-орієнтованих ресурсів "Вконтакте" (www.vk.com) та "Одноклассники" (www.ok.ru). Також санкції введені проти ТОВ "Яндекс" (Москва) і "Яндекс.Україна", російських компаній розробників-антивірусів "Лабораторія Касперського" і "Доктор Веб" .

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко ввів в дію рішення РНБО від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)". Відповідний указ опублікований 15 травня на сайті Глави держави.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...