RSS

Отримати електронний COVID-сертифікат простіше – не потрібен «підпис обличчям»

2021-10-31 15:52:00
Отримати електронний COVID-сертифікат простіше – не потрібен «підпис обличчям» -

У додатку та на порталі «Дія» спростили отримання COVID-сертифікату. Відтепер у застосунку більше не доведеться роботи «підпис обличчям».

 

Про це повідомляють розробники та міністр цифрової трансформації Михайло Федоров.

 

Раніше у застосунку потрібно було підписати запит на сертифікат за допомогою «Дія. Підпис» – технологія фото ID. Наразі щоб отримати документ у додатку, необхідно натиснути на «COVID-сертифікат» та отримати його.

 

Головне: перед цим застосунок потрібно оновити до останньої версії в AppStore або Google Play: версія 3.0.18 для iOS та 3.0.14 для Android.

 

На порталі «Дія» потрібно авторизуватися, а потім натиснути на «Здоров'я» та «COVID19-сертифікат про вакцинацію». Після цього треба лише дати згоду на передачу даних і ви отримаєте сертифікат.

 

Наразі у «Дії» можна отримати «зелений» та «жовтий» сертифікати про вакцинацію. Українські сертифікати визнав ЄС, тож ними можна користуватися під час подорожей.

 

Наразі у «Дії» тестують отримання сертифікатів для тих, хто нещодавно одужав після коронавірусу.

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...