RSS

На залізничному вокзалі Києва банда поліцейських "кришувала" грабіжників

2018-01-25 15:36:00
На залізничному вокзалі Києва банда поліцейських -
 
 
Столична прокуратура спілько з правоохоронцями Нацполіції України затримала злочинну групу з числа діючих співробітників кримінальної поліції на станції Київ-Пасажирський. Під прикриттям цих поліцейських крадії грабували людей на залізничному вокзалі.

Про це повідомляє прес-центр столичної прокуратури на своїй сторінці у Facebook.

У прокуратурі розповіли, що головним серед злочинців був підполковник поліції - начальник сектору кримінальної поліції на станції Київ-Пасажирський.

До схеми він залучив щонайменше 5 оперативних співробітників кримінальної поліції та декілька груп професійних крадіїв. Останні платили цим поліцейським "данину", аби спокійно обкрадати людей на вокзалі. При цьому вони ділились із працівниками поліції викраденим майном.

Наразі 7 членам банди оголосили про підозру у вчиненні особливо тяжкого злочину за фактом крадіжки, їх можуть посадити до в'язниці на 12 років і конфіскувати майно.

А затриманим правоохоронцям додатково повідомили про підозру за фактом зловживання службовим становищем.  

"В межах вказаного розслідування 25 січня 2018 року слідчими столичної прокуратури спільно з працівниками ДВБ Нацполіції України проведено понад 35 обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження та у службових приміщеннях посадових осіб Нацполіції", - підсумували у прокуратурі.

 

 

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...