RSS

На Івано-Франківщині ветерани ОУН-УПА отримуватимуть доплату до пенсії

2012-09-10 11:10:00
На Івано-Франківщині ветерани ОУН-УПА отримуватимуть доплату до пенсії -

Сесія Івано-Франківської обласної ради сьогодні ухвалила рішення про щомісячну доплату до пенсії у розмірі 500 грн ветеранам національно-визвольної боротьби. Про це повідомляє радіо "Свобода".

У місцевих бюджетах на цей рік закладено майже 2,5 млн грн на доплати до пенсій таким ветеранам, однак в одних районах це надбавки по 50 грн, в інших - по 100, ще в деяких - пільги з оплати комунальних послуг. Своїм рішенням депутати Івано-Франківської обласної ради зрівняли ветеранів ОУН-УПА і погодили надбавку на рівні 500 грн.

Половину витрат візьме на себе обласний бюджет, іншу половину - місцеві. В обласному і місцевих бюджетах на 2013 рік для виплати щомісячних надбавок до пенсій ветеранам буде закладено 4,4 млн грн.

В Івано-Франківській області мешкає 738 учасників національно-визвольної боротьби: це - колишні члени Організації українських націоналістів, Української повстанської армії, партизанського підпілля та їхні вдови.

Цього року минає 70 років від заснування Української повстанської армії.

Джерело: Обозреватель

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...