RSS

Медіахолдинг Курченка заарештований за рішенням суду.

2017-12-28 17:55:00
Медіахолдинг Курченка заарештований за рішенням суду. -

Клопотання про арешт подало управління особливо важливих справ Департаменту міжнародно-правового співробітництва ГПУ. Ведеться розслідування провадження за ч. 1 ст.  255 (створення злочинної організації), ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна в особливо великих розмірах або злочинною групою шляхом зловживання службовим становищем), ч. 3 ст. 209 (відмивання грошей та майна, здобутих злочинним шляхом).

Слідчі побачили в придбанні акцій деяких ЗМІ та корпоративних прав на них і погашенні наданого "Укрексімбанком" кредиту в $160 млн для "Ветеко Медіа Інвест" ознаки відмивання злочинних доходів. Слідчі розповіли, що якщо незаконне походження активів буде доведено, то вони підлягають спецконфіскаціі.

Після вивчення наданих правоохоронцями документів суд задовольнив клопотання ГПУ та наклав арешт на інтелектуальне, копоративне, нерухоме майно, обладнання та ціні папери холдингу.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...