RSS

Київ розвиватиме діловий туризм

2012-08-30 17:48:00
Київ розвиватиме діловий туризм -

КМДА та ТОВ "Міжнародний виставковий центр" підписали договір про спільну діяльність із розвитку конгрес-туризму у Києві. Про це повідомив заступник голови КМДА Руслан Крамаренко. Договір спрямований на створення сприятливих організаційно-економічних умов для розвитку конгрес-туризму, популяризацію столиці як ділового міжнародного центру, підвищення конкурентоздатності суб"єктів підприємництва з метою просування їх на міжнародні ринки. Сторони договору спрямують спільні зусилля на впровадження, організацію та розвиток конгрес-туризму: проведення конгресів, конференцій, з"їздів та виставок, щорічних інвестиційних форумів. Крім того, буде створена спеціалізована маркетингова компанія, яка представлятиме Київ як туристичну територію на міжнародному ринку.

"Діловий туризм - це дуже перспективна галузь. За даними Всесвітньої туристичної організації, добові витрати делегатів різноманітних ділових зустрічей, конгресів, симпозіумів становлять близько $350. А звичайний турист витрачає за день в середньому $100-200. Тож надходження до бюджету міста відповідно можуть збільшитися щонайменше у два рази. Завдяки своєму географічному розташуванню Київ може претендувати на статус одного зі світових центрів ділового туризму. Але, незважаючи на те, що за останні роки в країні з"явилися бізнес-готелі і бізнес-центри, створюються конгресні бюро та виставкові організації, потік ділового туризму в Києві поки невеликий", - зазначив Руслан Крамаренко.

 

Джерело: Хрещатик

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...