RSS

Генпрокуратура обшукує керівників бухгалтерії Нацполіції в Київській області

2017-06-14 14:18:00
Генпрокуратура обшукує керівників бухгалтерії Нацполіції в Київській області -
Генеральна прокуратура проводить обшуки за місцями роботи та проживання керівників бухгалтерії Нацполіції в Київській області, які підозрюються у заволодінні майже 1 млн гривень державних коштів

Про це повідомляє Генеральна прокуратура.

 

"Здійснюється досудове розслідування за фактом привласнення державних коштів в особливо великих розмірах службовими особами Головного управління Національної поліції у Київській області за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України", - йдеться у повідомленні.

Досудовим розслідуванням встановлено, що службові особи у період 2015-2016 років незаконно заволоділи державними коштами у сумі майже 1 мільйон гривень, які призначалися для виплати заробітної плати та грошового забезпечення особовому складу Головного управління Нацполіції в Київській області, шляхом перерахування грошових коштів на банківські рахунки, оформленні на підставних осіб, у тому числі "мертві душі".

Внаслідок протиправних дій вищевказаних службових осіб державному бюджету спричинено збитки в особливо великих розмірах.

У зв’язку з цим, 14 червня 2017 року слідчими Генеральної прокуратури України проводяться обшуки за місцями роботи та проживання керівного складу Управління фінансового забезпечення та бухгалтерського обліку Головного управління Національної поліції в Київській області.

Під час проведення вказаних слідчих дій виявлено та вилучено документи, які підтверджують злочинну діяльність посадових осіб правоохоронного органу, та які будуть використанні при доказуванні кримінального правопорушення.

За скоєне кримінальне правопорушення особам, причетним до вчинення злочину, загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатись певної діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...