RSS

Євросоюз продовжив санкції проти Росії за анексію Криму ще на рік

2017-06-19 16:31:00
Євросоюз продовжив санкції проти Росії за анексію Криму ще на рік -

 

Європейський Союз затвердив рішення про продовження обмежувальних заходів щодо Росії за незаконну анексію Криму і Севастополя до 23 червня 2018 року.

Таке рішення було прийнято в понеділок, 19 червня, у Люксембурзі в рамках засідання міністрів закордонних справ ЄС, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Ці заходи застосовуються до громадян ЄС і компаній, заснованих в ЄС. Їх дія обмежена територією Криму і Севастополя", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, санкції включають заборону на імпорт в ЄС продуктів з Криму і Севастополя, інвестиції в Крим і Севастополь, що означає заборону для європейців або європейських компаній на покупку нерухомості на півострові, фінансування кримських компаній, а також заборона на надання послуг з постачання.

Крім цього, ці заходи передбачають заборону на послуги, пов'язані з туристичною діяльністю в Криму і Севастополі; експорт низки товарів і технологій на півострів для транспортного, телекомунікаційного та енергетичних секторів, пов'язаних з розвідкою і видобутком нафти, газу і мінеральних ресурсів.

"Не слід надавати також технічну допомогу, посередницькі, будівельні або інженерні послуги, пов'язані з інфраструктурою в цих секторах", - додали в Раді ЄС.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...