RSS

До Топ-100 світових аутсорсерів потрапили 18 IT-компаній, пов'язаних з Україною

2018-02-21 12:55:00
До Топ-100 світових аутсорсерів потрапили 18 IT-компаній, пов'язаних з Україною -

 

До Топ-100 світових аутсорсерів потрапили 18 українських IT-компаній- 12 місцевих та 6 міжнародних з підрозділами в Україні

В Топ-100 лучших аутсорсеров мира попало 18 украинских компаний-аутсорсеров: 12 местных и 6 международных с подразделениями в Украине

Міжнародна асоціація IAOP опублікувала щорічний рейтинг кращих аутсорсингових компаній світу Global Outsourcing 100.

Цей показник на 5 команій більший, ніж у 2017 році.

До цього рейтингу потрапили компанії SoftServe, Eleks, N-iX, Ciklum, EPAM, Sigma Software, Luxoft, Miratech, Softjourn, Softengi, TEAM International і Program-Ace, AMC Bridge, Innovecs, Intellias, Infopulse, Itera, Artezio.

Global Outsourcing 100 - це щорічний список кращих в світі постачальників аутсорсингових послуг. Рейтинг складається на основі заявок, отриманих і оцінених незалежною суддівською колегією. Основними критеріями є прибутковість, зростання команди, кращі проекти, рекомендації замовників, рівень корпоративної соціальної відповідальності та інновації у схемі постачання послуг замовнику. У фінальному списку - 75 великих гравців (категорія Leader, річний дохід від $50 млн і штат від 5 тис. фахівців) і 25 компаній, які розвиваються (категорія Rising Star, річний дохід до $50 млн і штат до 5 тис. фахівців).

Аутсорсинг - передача компанією частини її завдань або процесів стороннім виконавцям на умовах субпідряду. Робота виконується людьми зовнішньої компанії, які є експертами у цьому виді робіт. Аутсорсинг часто використовується для скорочення витрат. 

ІТ-аутсорсинг передбачає делегування зовнішній спеціалізованій компанії вирішення питань, пов'язаних із розробкою, впровадженням і супроводом інформаційних систем як цілком на рівні інфраструктури підприємства, так і обсягів робіт, пов'язаних із розвитком чи підтримкою функціонування окремих ділянок системи (програмування, хостинг, тестування тощо).

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...