RSS

ДНР має можливості влаштувати теракти проти мирного населення

2017-06-29 12:12:00
ДНР має можливості влаштувати теракти проти мирного населення -

Про це розповідають у прес-центрі штабу АТО з посиланням на слова української сторони у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК).

У відомстві зазначають, що 28 червня близько 15:00 окупанти здійснили обстріл житлових кварталів Красногорівки. Один боєприпас вибухнув на пришкільній території Красногорівської загальноосвітньої школи №1. Протягом цього часу людей всередині будівлі не було, тому ніхто не постраждав.

Тобто можна зазначити, що бойовики можуть влаштувати серйозні провокації у населених пунктах на Донецькому напрямку. Таким чином окупанти хочуть скомпрометувати та звинуватити у терактах ЗСУ, щоб розірвати перемир’я, яке оголосили на час збору врожаїв.

"Такі дії керівництва ОРДО свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей", - наголосили у відомстві.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...