RSS

Атака на Харків: четверо загиблих та 12 поранених

2024-04-04 11:57:00
Атака на Харків: четверо загиблих та 12 поранених -
Внаслідок нічної атаки «Шахедів» на Харків загинули 3 рятувальників та цивільна жінка, ще 12 людей дістали поранення. 

 

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ДСНС у Телеграмі та мер Харкова Ігор Терехов у Телеграмі.

«Сьогодні вночі ворог вчергове атакував Харків, для чого застосував декілька хвиль «Шахедів». Внаслідок ворожих ударів, пошкоджень зазнали житлові будинки мирних громадян за різними адресами. Загинула мешканка, є постраждалі. На місці прильотів виникли пожежі», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що по рятувальниках, які прибули за викликом на одну з адрес, повторно вдарили безпілотники. Двоє працівників ДСНС від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню. Один рятувальник зазнав поранень.

 

Окрім того, пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.

«Наразі триває ліквідація наслідків», - додали у відомстві.

За інформацією Суспільного, міський голова Ігор Терехов уточнив, що загиблі рятувальники працювали водіями. 

 

Мер також повідомив, один із "Шахедів" потрапив в 14-поверхову багатоповерхівку, що призвело до руйнувань квартир на декількох поверхах, а також до пошкодження зовнішньої стіни. Внаслідок ударів є поранені та загиблі.

"Серед постраждалих виявилася медсестра екстреної медичної допомоги, яка разом з бригадою прибула на місце подій для надання допомоги. Загальна ж кількість поранених різної ступені важкості - дванадцять", - написав Терехов.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...