RSS

31 травня у Вінницькій області поліцейські затримали 42 людей зі зброєю

2017-06-04 08:45:00
31 травня у Вінницькій області поліцейські затримали 42 людей зі зброєю -

 

31 травня у Вінницькій області поліцейські затримали 42 людей зі зброєю: вони хотіли захопити фермерське господарство у селі Метанівка Теплицького району. Спецпризначенці затримали 42 чоловіків. Їх особи встановлюються. Зброю вилучили.

Про це повідомив голова Нацполіції Сергій Князєв у Facebook.

"Молодики у балаклавах ризикнули захопити фермерське господарство у селі Метанівка Теплицького району. Між місцевим фермером-орендарем, підтримуваним місцевими мешканцями, та непроханими гостями зав’язалася бійка", - написав Князєв. 

Спецпризначенці затримали 42 чоловіків. Їх особи встановлюються. Зброю вилучили.

Цей факт поліція кваліфікувала як хуліганство (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України), що карається позбавленням волі на строк до семи років.

У результаті нападу на фермерське господарство 45-річний житель Метанівки отримав поранення у живіт. Із травматичними пораненнями по допомогу до лікарів звернулося ще п’ятеро людей. Їхньому життю нічого не загрожує. Від госпіталізації люди відмовилися.

Нацполіції по всій Україні розіслана інструкція щодо жорстких дій в разі спроби рейдерського захоплення.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...