RSS

29 червня розпочнеться вступна кампанія до внз України

2017-06-27 15:36:00
29 червня розпочнеться вступна кампанія до внз України -

 

29 червня розпочнеться вступна кампанія до вищих навчальних закладів України.

 

Про це на брифінгу повідомила міністр освіти та науки Лілія Гриневич, повідомляє Укрінформ.

 

"29 червня абітурієнти створюють електронні кабінети та подають 9 заяв на 4 спеціальності. Це можуть бути заяви як до 1 ВНЗ, так і до 9. Ми не обмежуємо кількість ВНЗ, а тільки кількість спеціальностей" ,- сказала Гриневич.

При цьому кількість заяв на контрактну форму навчання не обмежується.

Реєстрація відбувається на сайті ez.osvitavsim.ua.

Цього року також діє система пріоритетності, коли абітурієнт визначає за шкалою від 1 до 9 пріоритетність своїх заяв до вишів, де 1 - найвища пріоритетність.

Заяви подаються в електронному кабінеті з 12 липня до 26 липня. Оприлюднення рейтингових списків зарахування за результатами ЗНО відбудеться не пізніше 12-ї години 1 серпня. З 12 по 20 липня відбувається зарахування на основі співбесід та конкурсів. Оприлюднення списків зарахованих за співбесідою та творчими конкурсами відбудеться не пізніше 24 липня. 

Цього року для вступу діють сертифікат и ЗНО 2016 та 2017 років.

Міністр повідомила, що при приймальних комісіях ВНЗ працюватимуть відділи технічної підтримки, до яких можна звернутися у випадку проблем з реєстрацією чи у випадку відсутності можливості самостійно створити електронний кабінет.

Партнеры

Новости мира

Коментарі

Додаючи коментар, будь ласка, будь ласка, будьте толерантними та утримуйтеся від образ на адресу інших учасників дискусії - навіть якщо Ви не поділяєте їхньої думки.

 

JOIN

Погода, Новости, загрузка...